x
x

TOYOTA YARIS 1.3 VVT-I 87KS TERRA

Година на производство / прва регистрација:
2008 година

Регистрирано до:
2019 година

Километри:
159.161 Km

Цена:
266.600 денари

Информативна цена во евра:
4.300 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА