x
x

VOLKSWAGEN GOLF 1.6 TDI 105KS COMFORTLINE

Година на производство / прва регистрација:
2010 година

Регистрирано до:
2017 година

Километри:
137.400 Km

Цена:
589.000 денари

Информативна цена во евра:
9.500 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА