x
x

VOLKSWAGEN GOLF 6 1.4 BENZIN 81KS

Година на производство / прва регистрација:
2009 година

Регистрирано до:
2017 година

Километри:
126.500 Km

Цена:
433.938 денари

Информативна цена во евра:
6.999 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА