x
x

YARIS VAN 1.0 VVT-I 69KS TERA+18DDV

Година на производство / прва регистрација:
2012 година

Регистрирано до:
2017 година

Километри:
73.500 Km

Цена:
279.000 денари

Информативна цена во евра:
4.500 €

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
1.613 €

Период на отплата:
4 месеци

Месечна рата:
75 €

НАЗАД НА КОРИСТЕНИ ВОЗИЛА