x
x
Модел Редовна цена  Промотивна цена Учество  Месечна рата Период на отплата

 

 Каско осигурување со 50% попуст 

 

НОВИОТ RAV4 HYBRID       500 € франшиза 200 € франшиза   Без франшиза

DYNAMIC FWD 2.5 HYBRID 218 к.с. Automatic (E-CVT)

34.990 € 30.990 € 10.523  330   72 месеци 222 € 340 € 585 € 

DYNAMIC AWD 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

37.490 € 33.490 € 11.369 € 357   72 месеци 240 €  370 € 630 €

EXCLUSIVE NAVI FWD Bi-Tone 2.5 HYBRID 218 к.с. Automatic (E-CVT)

 39.990 € 34.990 €  11.876 €  373   72 месеци  250 €  390 € 660 €

EXCLUSIVE NAVI AWD Bi-Tone 2.5 HYBRID 222 к.с. Automatic (E-CVT)

42.490 €  37.490 €  12.721 €  40   72 месеци  270 € 415 €  705 €

Доплата за металик боја кај DYNAMIC - 800 € (49.600 денари)

Доплата за бисерна (перла) боја кај DYNAMIC- 1000 € (62.000 денари)

EXCLUSIVE- двобојна каросерија вклучена во цена на возилото.

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk

Авто Чајка - Тетово 

Улица Маршал Тито бб, 1200 Тетово
Телефон: 044333090
avtocajka@yahoo.com 

Елград ДООЕЛ

Улица Железничка 24, 1440 - Неготино
Телефон: 043363159
Е-маил: ile.dimov@elgrad.com.mk
Web: www.elgrad.com.mk

Иво Маг Траде

Улица Железничка 92, 6000 Охрид
Телефон: 046262846; 078419401
Е-маил: ivo_mag_trade@yahoo.com