x
x

 

Модел Редовна цена  ПОПУСТ Цена со ПОПУСТ  Минимално Учество  Месечна рата Период на отплата

Каско осигурување со 50% попуст

500 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

200 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

Без франшиза

C-HR  1.8 Hybrid Center

24.890 €

1.900 € 22.990 € 7.839  192   96 месеци 165 € 255 € 435 € 

C-HR 1.8  Hybrid Cult

27.690 €

2.000 € 25.690 € 8.754 € 214   96 месеци 185 €  285 € 485 €

C-HR 1.8 Hybrid Classy

 29.590 €

2.500 € 27.090 €   9.229 €  226   96 месеци  195 €  300 € 510 €

Доплата за боја (освен за CULT):

за металик боја: 500 EUR

за бисерна (перла) боја: 700 EUR

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk