x
x
Модел Редовна цена во € Редовна цена во ДЕН ПОПУСТ во € ПОПУСТ во ДЕН Цена со ПОПУСТ во € Цена со ПОПУСТ во ДЕН
AVENSIS
Avensis 1.8 Executive 24.990 € 1.549.380 3.800 € 235.600 21.190 € 1.313.780
Avensis 1.8 Executive CVT 26.490 € 1.642.380 4.000 € 248.000 22.490 € 1.394.380
Avensis 1.6 D-4D Executive 26.490 € 1.642.380 4.000 € 248.000 22.490 € 1.394.380
Avensis 2.0 D-4D Executive 28.990 € 1.797.380 4.400 € 272.800 24.590 € 1.524.580

 

Ценовник за моделите на Avensis преземете тука