x
x
Модел Опрема Редовна цена ПОПУСТ Акциска цена Учество  Месечна рата Период на отплата Каско осигурување со 50% попуст: 500€ франшиза Каско осигурување со 50% попуст: 200€ франшиза Каско осигурување со 50% попуст: без франшиза

RAV4 2.5 HYBRID 2WD* 197 к.с. Automatic

Executive NAVI 35.490 € 5.500 €  29.990 €  10.185 € 320 € 72 месеци 215 € 335 € 565 €

RAV4 2.5 HYBRID AWD**  197 к.с Automatic

Executive Plus NAVI 38.490 € 5.500 € 32.990 € 11.199 € 352 € 72 месеци 235 € 365 € 625 €

*2AWD - погон на две тркала

*4WD - погон на четири тркала

Доплата за металик боја - 800€ (49.600 денари)

Доплата за бисерна боја - 1000€ (62.000 денари)

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

 

Во цената на возилото е вклучен и оригинален Toyota навигационен уред со следните карактеристики:

Опис на функции:

Go Navigation е идеална надградба ако Вашето возило е опремено со Toyota Touch 2 аудио систем. 
Системот содржи: 

Покриеност: 

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk

Авто Чајка - Тетово 

Улица Маршал Тито бб, 1200 Тетово
Телефон: 044333090
avtocajka@yahoo.com 

Елград ДООЕЛ

Улица Железничка 24, 1440 - Неготино
Телефон: 043363159
Е-маил: ile.dimov@elgrad.com.mk
Web: www.elgrad.com.mk

Иво Маг Траде

Улица Железничка 92, 6000 Охрид
Телефон: 046262846; 078419401
Е-маил: ivo_mag_trade@yahoo.com