x
x

АКЦИСКА ПОНУДА YARIS

Модел Редовна цена ПОПУСТ Цена со ПОПУСТ Учество Месечна рата Период на отплата Каско осигурување со 50% попуст: 500€ франшиза Каско осигурување со 50% попуст: 200€ франшиза  Каско осигурување со 50% попуст: без франшиза 
Yaris 1.0 Terra 11.690 € 1.700 € 9.990 €  2.132 €  130 €  72 месеци  70 €  110 €  189 €
Yaris 1.5 Terra 12.490 € 1.500 € 10.990 € 2,341 €  144 €  72 месеци  79 €  121 €  207 €
Yaris 1.5 Luna 13.690 € 700 € 12.990 €  2,760 €  169 €  72 месеци  95 €  145 €  245 €
Yaris 1.5 Luna CVT 14.690 € 700 € 13.990 €  2,969 €  182 €  72 месеци  100 €  155 €  265 €
Yaris 1.5 Hybrid Fancy 17.290 € 1.790 € 15.500 €  5,285 €  165 €  72 месеци  110 €  175 €  295 €

 

Доплата за бисерна боја: 450 EUR
Доплата за металик боја: 300 EUR
Доплата за црвена боја: 150 EUR

 *Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk

Авто Чајка - Тетово 

Улица Маршал Тито бб, 1200 Тетово
Телефон: 044333090
avtocajka@yahoo.com 

Елград ДООЕЛ

Улица Железничка 24, 1440 - Неготино
Телефон: 043363159
Е-маил: ile.dimov@elgrad.com.mk
Web: www.elgrad.com.mk

Иво Маг Траде

Улица Железничка 92, 6000 Охрид
Телефон: 046262846; 078419401
Е-маил: ivo_mag_trade@yahoo.com