x
x

 

Модел Редовна цена во € Редовна цена во ДЕН ПОПУСТ во € ПОПУСТ во ДЕН Цена со ПОПУСТ во € Цена со ПОПУСТ во ДЕН
RAV4
Executive NAVI 2.0 D-4D 2WD* 143к.с. 6М/T 34.490 € 2.138.380 5.500 € 341.000 28.990 € 1.797.380
Executive NAVI 2.5 HYBRID 2WD* 197 к.с. automatic 35.490 € 2.200.380 5.500 €  341.000  29.990 € 1.859.380
Executive Plus NAVI HYBRID AWD** 197 к.с. automatic 38.490 € 2.386.380 5.500 € 341.000 32.990 € 2.045.380

2WD - погон на две тркала

AWD - погон на четири тркала

Доплата за металик боја - 800€ (49.600 денари)

Доплата за бисерна (перла) боја - 1000€ (62.000 денари)

Ценовник за сите модели на RAV4 преземете тука.

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Авто Центар го задржува правото без претходна најава 

Во цената на возилото е вклучен и оригинален Toyota навигационен уред со следните карактеристики:

Опис на функции:

Go Navigation е идеална надградба ако Вашето возило е опремено со Toyota Touch 2 аудио систем. 
Системот содржи: 

Покриеност: 

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации Ве молиме побарајте не на:

Телефон: 02/ 30 88 880

E-mail: info@toyota.com.mk