x
x

NEW COROLLA HATCHBACK

Мотор Опрема Редовна цена  Промо цена  Учество  Рата Период на отплата Каматна стапка

Каско осигурување со 50% попуст

500 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

200 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

Без франшиза

1.2 Turbo MT

 Comfort 17.990 € 15.990 € 5.532  137   96 месеци 4.5% 115 € 177 € 301 € 

1.2 Turbo MT

 Business 19.490 € 16.990 € 5.875 € 146   96 месеци  4.5% 122 €  187 € 320 €

1.2 Turbo MT

 Executive  20.990 € 18.490 €   6.390 €  159   96 месеци  4.5%  132 €  205 € 349 €

1.2 Turbo CVT

Executive  22,490 €  19,990 €  6,905 €  172 €  96 месеци  4.5%  143 €  221 €  377 €

1.8 Hybrid CVT

Comfort 20,990 €  18,990 €  6,561 €  157 €  96 месеци  3.75%  136 €  210 €  358 €

1.8 Hybrid CVT

Business  22,490 €  19,990 €  6,904 €  166 €  96 месеци  3.75%  143 €  221 € 377 €

1.8 Hybrid CVT

Executive 23,990 €  21,490 €  7,419 € 178 €  96 месеци  3.75% 154 € 238 €  405 €

1.8 Hybrid CVT

Executive Bi-Tone  24,790 €  22,290 €  7,693 € 185 €  96 месеци  3.75%  160 €  247 €  420 €

1.8 Hybrid CVT

Luxury  26,990 €  23,990 €  8,277 €  199 €  96 месеци  3.75%  172 €  265 €  452 €

1.8 Hybrid CVT

Luxury Grey Int.  27,290 €  24,290 €  8,380 €  201 €  96 месеци  3.75%  174 €  269 €  458 €

2.0 Hybrid CVT

Luxury 28,990 €  25,990 €  8,963 €  215 €  96 месеци  3.75%  186 €  287 €  490 €

2.0 Hybrid CVT

Luxury Grey Int. 29,290 €  26,290 €  9,066 €  215 €  96 месеци  3.75%  188 €  290 €  496 €

2.0 Hybrid CVT

Luxury Plus 30,990 €  27,990 €  9,650 €  232 €  96 месеци  3.75%  200 €  310 €  528 €

2.0 Hybrid CVT

Luxury Plus Grey Int. 31,290 €  28,290 €  9,753 €  234 €  96 месеци  3.75%  202 €  312 €  533 €

2.0 Hybrid CVT

Luxury Plus Grey Int. Bi-Tone 31.790 €  28,790 €  9,924 €  239 €  96 месеци  3.75%  205 €  318 €  542 €

Доплата за металик боја: 450 EUR

Доплата за бисерна (перла) боја: 550 EUR

Доплата за двобојна (Bi-Tone) каросерија: 700 EUR

*Сите понуди се од времен карактер и Toyota Автоцентар го задржува правото за промена без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk