x
x
Модел Продажна Цена  Учество  Месечна рата Период на отплата

 

 Каско осигурување со 50% попуст 

 

НОВИОТ CAMRY HYBRID       500 € франшиза 200 € франшиза   Без франшиза

CAMRY 2.5L HYBRID 218 Hp Automatic Comfort

30.190 €

10.405  250   96 месеци 215 € 335 € 570 € 

CAMRY 2.5L HYBRID 218 Hp Automatic Executive

32.190 € 11.091 € 267   96 месеци 230 €  355 € 606 €

CAMRY 2.5L HYBRID 218 Hp Automatic Elegance

 34.190 €  11.777 €  283   96 месеци  245 €  377 € 645 €

CAMRY 2.5L HYBRID 218 Hp Automatic Luxury

36.690 €  12.636 €  304   96 месеци  262 € 405 €  690 €

Доплата за металик боја - 800 € (49.600 денари)

Доплата за бисерна (перла) боја - 1000 € (62.000 денари)

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk