x
x

АКЦИСКА ПОНУДА YARIS

Модел Редовна цена во € Редовна цена во ДЕН ПОПУСТ во € ПОПУСТ во ДЕН Цена со ПОПУСТ во € Цена со ПОПУСТ во ДЕН
MC Yaris 2017
Yaris 1.0 Terra 11.690 € 724.780 1.700 € 105.400 9.990 € 619.380
Yaris 1.5 Terra 12.490 € 774.380 800 € 49.600 11.690 € 724.780
Yaris 1.5 Luna 13.690 € 848.780 700 € 43,400 12.990 € 805.380
Yaris 1.5 Luna CVT 14.690 € 910.780 700 € 43.400 13.990 € 867.380
Yaris 1.5 Hybrid Fancy 17.290 € 1.071.980 1.790 € 110.980 15.500 € 961.000

Доплата за бисерна боја: 450 EUR
Доплата за металик боја: 300 EUR
Доплата за црвена боја: 150 EUR

Ценовник за моделите на Yaris преземете тука.

АКЦИСКА ПОНУДА AURIS

Модел Редовна цена во € Редовна цена во ДЕН ПОПУСТ во € ПОПУСТ во ДЕН Цена со ПОПУСТ во € Цена со ПОПУСТ во ДЕН
Auris
Auris 1.33 Terra 15.250 € 945.500 2.440 € 151.280 12.810 € 794.220
Auris 1.6 Luna 17.750 € 1.100.500 2.840 € 176.080 14.910 € 924.420
Auris 1.6 Luna CVT 19.250 € 1.193.500 3.080 € 190.960 16.170 € 1.002.540

Доплата за металик боја: 300 EUR
Доплата за бисерна (перла) боја: 400 EUR

Ценовник за моделите на Auris преземете тука

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации побарајте не на:

Телефон: 02 30 88 880
E-mail: info@toyota.com.mk