x
x
Модел Опрема Редовна цена  ПОПУСТ Акциска цена! Минимално учество 20% Каматна стапка Месечна рата

Каско осигурување со 50% попуст

500 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

200 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

Без франшиза

Corolla 1.6  Luna 18.490 € 2.500 € 15.990 € 3.387  4.50% 209  115 €  180 €  300 € 
Corolla 1.4 D-4D Terra 18.190 € 2.200 € 15.990 € 3.387 € 4.50% 209   115 €   180 €  300 € 
Corolla 1.4 D-4D Luna 19.990 € 3.000 € 16.990 € 3.596 € 4.50% 222   120 €  190 €  320 € 

Забелешка: Пресметката изразена во евра е од информативен карактер.

Металик бојата е во доплата 300 евра (18.600 денари), додека перла бојата е во доплата 450 евра (27.900 денари).

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Тоyота Авто Центар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1Еур=62 Ден)

*Попустот на каско осигурувањето се однесува само за првата година.

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk

Авто Чајка - Тетово 

Улица Маршал Тито бб, 1200 Тетово
Телефон: 044333090
avtocajka@yahoo.com 

Елград ДООЕЛ

Улица Железничка 24, 1440 - Неготино
Телефон: 043363159
Е-маил: ile.dimov@elgrad.com.mk
Web: www.elgrad.com.mk

Иво Маг Траде

Улица Железничка 92, 6000 Охрид
Телефон: 046262846; 078419401
Е-маил: ivo_mag_trade@yahoo.com