x
x

 

АКЦИСКА ПОНУДА AURIS

Модел Редовна цена ПОПУСТ Цена со ПОПУСТ Минимално Учество Месечна рата Период на отплата Каско осигурување со 50% попуст: 500€ франшиза  Каско осигурување со 50% попуст: 200€ франшиза Каско осигурување со 50% попуст: без франшиза
Auris 1.33 Terra 15.250 € 2.260 € 12.990 €  2,760 €  170 €  72 месеци  95 €  145 €  245 €
Auris 1.6 Terra 17.050 € 2.860 €  14.190 €  3.010   185 €  72 месеци  100 €  156 €  270 €

Доплата за металик боја: 300 EUR
Доплата за бисерна (перла) боја: 450 EUR

 

АКЦИСКА ПОНУДА COROLLA

Модел Редовна цена  ПОПУСТ Цена со ПОПУСТ  Минимално Учество  Месечна рата Период на отплата

Каско осигурување со 50% попуст

500 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

200 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

Без франшиза

Corolla 1.6 M/T Luna

18.490 € 3.000 € 15.490 € 3.282  202   72 месеци 110 €  171 €  295 € 

Corolla 1.4 D-4D М/Т Luna Edition*

19.690 € 2.700 € 16.990 € 3.596 € 222    72 месеци 120 €   190 €  320 € 

Доплата за металик боја: 300 EUR
Доплата за бисерна (перла) боја: 450 EUR


*Diesel Luna Edition - 
Алуминиумски бандажи вклучени во цената.

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Автоцентар го задржува правото без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

*Попустот за каско осигурувањето се однесува само на првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk

Авто Чајка - Тетово 

Улица Маршал Тито бб, 1200 Тетово
Телефон: 044333090
avtocajka@yahoo.com 

Елград ДООЕЛ

Улица Железничка 24, 1440 - Неготино
Телефон: 043363159
Е-маил: ile.dimov@elgrad.com.mk
Web: www.elgrad.com.mk

Иво Маг Траде

Улица Железничка 92, 6000 Охрид
Телефон: 046262846; 078419401
Е-маил: ivo_mag_trade@yahoo.com