x
x

NEW COROLLA SEDAN

Мотор Опрема Редовна цена  Промо цена  Учество  Рата Период на отплата Каматна стапка

Каско осигурување со 50% попуст

500 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

200 € франшиза

Каско осигурување со 50% попуст

Без франшиза

1.6 Petrol MT

 Business 18.990 € 16.990 € 5.875  146   96 месеци 4.5% 122 € 187 € 320 € 

1.6 Petrol MT

 Executive 21.990 € 19.490 € 6.734 € 167   96 месеци  4.5% 140 €  215 € 367 €

1.6 Petrol CVT

 Executive  23.490 € 20.990 €   7.248 €  180   96 месеци  4.5%  150 €  232 € 395 €

1.6 Petrol MT

Executive Plus  23,990 €  21,190 €  7,317 €  182 €  96 месеци  4.5%  152 €  234 €  400 €

1.6 Petrol CVT

Executive Plus 25,490 €  22,690 €  7,832 €  195 €  96 месеци  4.5%  163 €  250 €  428 €

1.8 Hybrid CVT

Business  23,490 €  20,990 €  7,247 €  174 €  96 месеци  3.75%  150 €  232 € 395 €

1.8 Hybrid CVT

Executive 24,990 €  22,490 €  7,762 € 186 €  96 месеци  3.75% 161 € 249 €  424 €

1.8 Hybrid CVT

Executive Plus  26,990 €  24,190 €  8,345 € 200 €  96 месеци  3.75%  173 €  268 €  456 €

Доплата за металик боја: 450 EUR

Доплата за бисерна (перла) боја: 550 EUR

*Сите понуди се од времен карактер и Toyota Автоцентар го задржува правото за промена без претходна најава

*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 евро = 62 денари)

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk