x
x

 

Модел Редовна цена во € Редовна цена во ДЕН ПОПУСТ во € ПОПУСТ во ДЕН Цена со ПОПУСТ во € Цена со ПОПУСТ во ДЕН
MC Yaris 2017
Yaris 1.0 Terra 11.690 € 724.780 1.700 € 105.400 9.990 € 619.380
Yaris 1.5 Terra 12.490 € 774.380 800 € 49.600 11.690 € 724.780
Yaris 1.5 Luna 13.690 € 848.780 700 € 43,400 12.990 € 805.380
Yaris 1.5 Luna CVT 14.690 € 910.780 700 € 43.400 13.990 € 867.380
Yaris 1.5 Hybrid Fancy 17.290 € 1.071.980 1.790 € 110.980 15.500 € 961.000

Доплата за двобојна каросерија: 600€ или 37.200 МКД
Доплата за бисерна боја: 450€ или 27.900 МКД
Доплата за металик боја: 300€ или 18.600 МКД
Доплата за црвена боја (3P0): 150€ или 9.600 МКД