x
x
Модел Редовна цена  ПОПУСТ Цена со ПОПУСТ Учество Месечна рата   Период на отплата Каско со 50% попуст 500 € франшиза Каско со 50% попуст 200 € франшиза Каско со 50% попуст без франшиза

Yaris 1.5 Hybrid Fancy

17.290 € 1.790 € 15.500 € 5.285 € 165 € 72 месеци  110 €  175 €  295 €

C-HR  1.8 Hybrid Center

24.890 € 1.500 € 23.390 € 7.953 €  249 € 72 месеци   170 € 260 €  440 €

C-HR 1.8  Hybrid Cult

27.690 € 1.500 € 26.190 € 8.900 €  279 € 72 месеци   190 € 290 €  495 €

C-HR 1.8 Hybrid Classy

29.590 € 2.000 € 27.590 € 9.373 €  294 € 72 месеци   197 € 305 €  520 €

RAV4 2.5 Hybrid Executive NAVI, 2WD

35.490 € 5.500 € 29.990 € 10.185 €  320 € 72 месеци   215 € 335 €  565 €

RAV4 2.5 Hybrid Executive Plus NAVI ,AWD

42.490 € 7.500 € 34.990 € 11.876 €  373 € 72 месеци   250 € 386 €  660 €

 Сите Toyota Хибридни возила се опремени со автоматски менувач (CVT)

Доплата за боја:
Yaris: Металик: 300 Еур; Бисерна: 450 Еур;
CH-R (освен Cult): Металик: 500 Еур; Бисерна: 700 Еур;
RAV4: Металик: 800 Еур; Бисерна: 1000 Еур;

*Сите понуди се од времен карактер и се однесуваат на ограничена количина со што Toyota Авто Центар го задржува правото без претходна најава
*Цените изразени во евра се од информативен карактер (1 EUR = 62 денари)
*Попустот на каско осигурувањето се однесува само за првата година

За достапноста на возилата и сите дополнителни информации контактирајте не на:

Toyota Автоцентар

Булевар 8-ми Септември број 21, 1000 Скопје
Телефон: 023088880
Е-маил: info@toyota.com.mk

Авто Чајка - Тетово 

Улица Маршал Тито бб, 1200 Тетово
Телефон: 044333090
avtocajka@yahoo.com 

Елград ДООЕЛ

Улица Железничка 24, 1440 - Неготино
Телефон: 043363159
Е-маил: ile.dimov@elgrad.com.mk
Web: www.elgrad.com.mk

Иво Маг Траде

Улица Железничка 92, 6000 Охрид
Телефон: 046262846; 078419401
Е-маил: ivo_mag_trade@yahoo.com