x
x

Нашиот сервис

 

Нашиот сервис го има следното работно време

Понеделник-Петок

08:00 до 16:30 часот

Сабота

10:00 до 14:00 часот

 

Телефони за закажување сервис

023088842

023088823

info@toyota.com.mk

Водејќи се од нашиот принцип на усовршување на задоволството на клиентите во можност сме да ви понудиме услуга на закажување сервис преку е-маил. Нашите советници во сервисот ќе ве контактираат во период од 24 ч после испраќањето на пораката.