x
x

Auris 1.8 Hybrid Fancy TS

Дата на прва регистрација:
28.09.2017 година

Цена:
1.147.000 денари

Информативна цена во евра:
18.500 €

Вклучена опрема: гумени патосници

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
4,526 €

Период на отплата:
60 месеци

Месечна рата:
301 €

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА