x
x

Avensis 1.6 D4D Executive

Дата на прва регистрација:
31.01.2017 година

Цена:
1.147.000 денари

Информативна цена во евра:
18.500 €

Вклучена дополнителна опрема: Гумени патосници.

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА