x
x

Corolla 1.4 D-4D Luna

Дата на прва регистрација:
23.08.2018 година

Цена:
1.066.400 денари

Информативна цена во евра:
17.200 €

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА