x
x

Lexus NX 300h Luxury

Дата на прва регистрација:
15.08.2017 година

Цена:
2.449.000 денари

Информативна цена во евра:
39.500 €

Напомена: возилото се продава без зимски гуми.

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА