x
x

Lexus RX 450 h president

Дата на прва регистрација:
29.09.2017 година

Цена:
4.247.000 денари

Информативна цена во евра:
68.500 €

Вклучена опрема: гумени патосници

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
16,705 €

Период на отплата:
60 месеци

Месечна рата:
1,114 €

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА