x
x

RAV 4 Hybrid Executive +

Дата на прва регистрација:
15.03.2017 година

Цена:
2.045.380 денари

Информативна цена во евра:
32.990 €

Вклучена допoлнителна опрема:
186.000 денари ( 3.000 € )

Вклучена дополнителна опрема: текстилни патосници, навигација, странични лајсни, странични прагови, хромирана лајсна на задна врата, дефлектори на прозори, заштитна гума во багажник.

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА