x
x

RAV4 Hybrid Executive Plus

Дата на прва регистрација:
30.08.2017 година

Цена:
1.953.000 денари

Информативна цена во евра:
31.500 €

Напомена: возилото се продава без зимски гуми.

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА