x
x

Yaris 1.5 Terra

Дата на прва регистрација:
20.06.2017 година

Цена:
669.600 денари

Информативна цена во евра:
10.800 €

Напомена: возилото се продава без зимски гуми.

ФИНАНСИРАЊЕ

Прва уплата:
2,651 €

Период на отплата:
60 месеци

Месечна рата:
176 €

НАЗАД НА СЛУЖБЕНИ ВОЗИЛА